Тибетска гимнастика «Жим Лам»

nature

Тибетската гимнастика „Жим Лам” е предназначена за възстановяване на физическото и емоционалнот здраве на човека. Това древен път за развитие, адаптиран към съвременните условия на живот, при който  получаваме бързи и практически резултати в областите възстановяване и укрепване на здравето ни, изпълване с изцеляваща положителна енергия и преодоляване на стреса, негативизма и предпоставките за боледуване.

Автор на системата за изцеляване и саморазвитие на човека “Жим Лам”, основател и президент на Международна Академия “Жим Лам” e известния руски лекар и целител Олег Дмитриевич Ламикин. По професия той е лекар невропатолог, кандидат на медицинските науки, със специализация по рефлексотерапия, мануална терапия, диетология и природни методи за лечение. Автор е и на десетки изобретения и открития в областта.

Повече от десет години Олег Дмитриевич изучава древните системи на майсторите – целители в различни страни по света, учил е при специалисти – от професори до знахари. Три години се е обучавал на изкуството за владение на Енергията на Живота при китайски учители, две години е усвоявал лечение на различни травми при потомствена целителка. С години упорит труд е постигнал званието специалист по източна, старославянска и арабска медицина.

Безценният си опит, знания и умения Олег Ламикин е описал в книгите си „Школа за мързеливци” – 1 и 2 част, „За вкусен и полезен живот”, „Не ме оставяй да падна”, както и в много публикации и участия в средствата за масово осведомяване. Води активна просветителска дейност – семинари, обучения, пътувания. Така през годините последователите на системата „Жим Лам” стават хиляди по целия свят.

За създаването и внедряването на системата „Жим Лам” Общоруската професионална медицинска асоциация на специалистите по народна медицина удостоява Олег Ламикин със званието „Най-добър целител в Русия” и го награждава със златен медал „За заслуги в природната медицина”.

В процеса на усвояване на методиката пред вас се разкриват древни знания, които от хилядолетия се предават от учител на ученик. Ще почувствате как вашето тяло се изпълва с чудодейна енергия, а душата ви се изцелява и се освобождава от натрупаните негативи. Живот в хармония със себе си и обкръжаващия ни свят, крепко здраве, позитивизъм и мъдрост – това е резултатът от обучението в „Жим Лам”.

В гимнастиката «Жим Лам» се включват комплексите «Медна и Сребърна Врата» – изцеляване на физическото ни тяло, отстраняване на причините за болестите, възстановяване на емоционалния баланс и натрупване на положителна енергия.

Включва гимнастика за вътрешните органи;

Специални енергийни упражнения;

Медитативни и релаксационни техник.

Комплекс «Железни мостове» – силова гимнастика за опорно-двигателния апарат. Възстановяване на подвижността и работата на ставите, гръбначния стълб, укрепване на мускулите, увеличаване на физическите фъзможности, тренировка и подобряване на характера и силните черти на личността ни.

Специални клубни комплекси за начинаещи и напреднали – «Сурия Намаскар», «Дете, побеждаващо тигър», «36 опори на Небето», «Създаване на защитен кръг»

Всички тренировки са подходящи за начинаещи и напреднали.

Тибетска гимнастика по системата „Жим Лам“ - ГРАФИК
Вторник
18:00 - 19:30 Гимнастика "Жим Лам" - оздравителна гимнастика за вътрешните органи
Четвъртък
18:00 - 19:30 Гимнастика "Железни мостове" - комплекс за опорно-двигателната система
Цени: единично посещение - 15 лв.
Работим и с карти Мултиспорт

 

Инструктори

 

ХРИСТИНА

HristinaПреподавател и инструктор по системата «Жим Лам» от 2011 г. Първата ученичка на Олег Д. Ламикин в България, води семинари, беседи, обучения за инструктори, администратор на Международна Академия за саморазвитие на човека «Жим Лам» в България.

«Системата «Жим Лам» е начин на живот. Това, да усещаш тялото си здраво, силно, защитено, да изглеждаш и да се чувстваш добре, са само част от практическите резултати от нашите занимания. По-важни са невидимите с просто око, но осезаеми промени, които настъпват в нас – вътрешното състояние на щастие, излъчвания положителен заряд, жизнерадостност, хармония на Духа, Душата и Тялото, добри взаимоотношения с околните и успешност във всички направления – това е съвсем достижимо и нашите ученици са пример за това. Заповядайте при нас!

Винаги ваша,
Христина